bus auto fiets
Menu

WONINGEN UITGELICHT

Wonen in een stijlvolle wijk met landelijk karakter

Thuiskomen in Wieck is thuiskomen in het comfort van een hoogwaardige nieuwbouwwoning met de uitstraling die past bij een dorp. Thuiskomen in een sfeervolle wijk met rust en ruimte om je heen. Waar je kinderen lekker spelen in je tuin of in de buurt. Waar je in alle rust woont. Dat is Wieck: een prachtige woonwijk met diverse woningtypes, veel groen en leuke buren!

Het woningaanbod van Wieck bestaat uit tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, een vrijstaande woning, semi-bungalows en bouwkavels. Alle woningen beschikken over een fijne voor- en achtertuin.

iStock-1050423608.jpg
30479 - Ext 03-small.jpg
iStock-909142444.jpg

Tussenwoning type A bouwnummer 6

Ben je op zoek naar een sfeervolle nieuwbouwwoning met een landelijke uitstraling? Zoek je ruimte binnen en rust buiten? Lees dan snel verder, wij hebben misschien wat je zoekt!
Bouwnummer 6 in Wieck is een fraaie tussenwoning met een landelijk karakter, die je volop rust, ruimte en licht biedt. Door variatie in de gevelstenen en -details ontstaat er een afwisselend en speels straatbeeld.

 

Vanuit de keuken aan de voorzijde van de woning overzie je je kinderen die lekker buiten spelen. Aan de achterzijde heb je vanaf de bank zicht op de tuin. Boven biedt de woning ruimte aan drie slaapkamers, een badkamer en een flinke zolderruimte.  

Meer informatie over deze tussenwoning met bouwnummer 6
Prijs: €279.000,- vrij op naam
Perceel: 129 m²
Inhoud: 453 m³
Woonoppervlakte: 125 m² 

Twee-onder-een-kapwoning type E bouwnummer 24

Deze karakteristieke twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan de Staartbalk. De klassieke architectuur en mooie detaillering zorgen voor een stijlvol geheel.

Zie jij jezelf al thuiskomen in deze prachtige en ruimtelijke twee-onder-een-kapwoning? Dit woningtype heeft een warme gele steen en een oranje kap. Op de begane grond vind je de ruime en lichte woonkamer en keuken. Vanuit de voorzijde heb je een prachtig weids uitzicht op het groengebied. Aan de achterzijde zorgen de dubbele openslaande deuren voor royale lichtinval en goede verbinding met de diepe achtertuin. Je hebt echt volop ruimte en groen om je heen. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een complete badkamer. Op de tweede verdieping vind je een ruime waskamer en nog een ruime kamer die je naar wens kunt inrichten. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een ruime berging en parkeergelegenheid op eigen terrein. Wat wil je nog meer?

Specificaties bouwnummer 24: 

 • Kaveloppervlakte: 279 m² 
 • Woonoppervlakte: 148 m² 
 • Inhoud: 555 m³
 • Berging en eigen oprit 
 • Achtertuin op het westen 
 • Prijs: € 395.000,-

Twee-onder-een-kapwoning type G bouwnummer 31

Ben je op zoek naar een woning met veel ruimte? Dan maken wij jouw dromen waar in Wieck.

Wil je veel ruimte om te wonen, maar ben je ook een buitenmens? Dan is deze woning zeker iets voor jou. Met een kaveloppervlak van 289 m² en een inhoud van 555 m³ is er ruimte genoeg voor jou en je gezin! En dankzij verschillende uitbreidings- en indelingsopties kan de woning aangepast worden om zo nog beter te matchen met jouw woonwensen.

Deze woning heeft aan de zijkant een oprit naar de eigen geïsoleerde berging. En parkeergelegenheid heb je op je eigen oprit. Zo hoeven jij én je partner nooit ver te lopen en te zoeken naar een parkeerplek in de straat, handig toch? 

Hoe de woning verder ingedeeld is, lees je hier.

 

Specificaties bouwnummer 31: 

 • Kaveloppervlakte: 289 m² 
 • Woonoppervlakte: 148 m² 
 • Inhoud: 555 m³ 
 • Berging en eigen oprit naast woning 
 • Prijs: € 390.000,- vrij op naam

Interesse?

Heb je na het lezen van deze informatie interesse gekregen? Of zijn er nog vragen die je wilt stellen over de woning van jouw dromen?

Aarzel dan niet en neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Belangstelling?

Belangstelling?

Geef je voorkeuren door! Voor de beschikbare woningen kun je direct kijken bij het woningaanbod van Wieck. Via jouw accountomgeving kan je jouw voorkeuren aangeven. Zodra er een woning van je opgegeven voorkeur beschikbaar voor je is, neemt de makelaar contact met je op.

Naar het woningaanbod