bus auto fiets
Menu

Tussenwoning - Type A

Alles verkocht

Over het woningtype

Deze fraaie tussenwoningen bieden je volop rust, ruimte en licht. Ze hebben een landelijke uitstraling door de bijzondere langskap. Door variatie in de gevelkleuren en -details ontstaat er afwisselend en speels straatbeeld. Ook kun je hierdoor kiezen voor de woning die helemaal aansluit op jouw smaak.

Via de voordeur kom je binnen in de hal, met de trapopgang en een aparte toiletruimte. De ruime woonkamer ligt aan de achterzijde. Vanuit hier kijk je mooi uit over de ruime achtertuin. Aan de voorzijde ligt de keuken. Op de eerste verdieping liggen drie (slaap)kamers en een badkamer met toilet, wasbak en inloopdouche. De tweede verdieping biedt ook veel mogelijkheden, bijvoorbeeld als hobby- of opslagruimte.

Voor bouwnummer 2 en 6 zijn inmiddels diverse meerwerkopties gekozen. Deze woningen worden voorzien van extra wandcontactdozen en krijgen een buitenkraan aan de achterzijde. Om de woningen van nog meer daglicht te voorzien, krijgt de woonkamer aan de tuinzijde tuindeuren met zijlichten en wordt de zolder voorzien van een dakvenster. Dit meerwerk is opgenomen in de prijs van de betreffende woning.

Woonoppervlakte
125 m² - 128 m²

Perceeloppervlakte
124 m² - 150 m²

Inhoud
453 m3

Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Bouw
Type woning Tussenwoning - Type A
Deelplan WIECK Meer over dit deelplan
Energieprestatiecoëfficiënt 0,4
Gas vrije woning Ja
Soort verwarming lucht-water warmtepomp
Zonnepanelen Ja
Indeling
Ligging woonkamer tuinzijde
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamer voorzieningen douche, wastafel, toilet
Badkamer niveau comfort
Aantal woonlagen 3
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 125 m2 - 128 m2
Perceeloppervlakte 124 m2 - 150 m2
Inhoud 453 m3
Tuin
Ligging oost, west, zuid

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Je kan met behulp van de onderstaande kaart je kavelvoorkeur opgeven, tot een maximum van 10. Klik eerst op een kavel voor meer informatie en voeg daarna de kavel toe aan jouw voorkeurslijst. Kavels en volgorde kan je later nog aanpassen. Via het menu kan je ook direct de andere woningtypes bekijken.

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Vloeropp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
Kavelkaart Wieck - def.png