bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject WIECK

WIECK is een nieuwbouwproject met een dorps karakter waar we binnenkort starten met een nieuwe fase. Deze nieuwe fase bestaat uit circa 40 woningen van de in totaal 70 woningen die in WIECK gerealiseerd gaan worden. Het nieuwbouwproject omvat diverse woningcategorieën en bouwkavels. Voor ieder wat wils.

Woningaanbod

Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor die woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. 

Het project kenmerkt zich door een landelijke sfeer, geïnspireerd op de boerderijen die in de omgeving te vinden zijn. In deze nieuwe wijk zie je veel karakteristieke Valburgse elementen terug. Bijzonder is dat je in de hele wijk altijd zicht hebt op één van de typerende elementen van Valburg: de molen Nieuw Leven, de kerktoren of het prachtige landschap.

Alle nieuwbouwwoningen beschikken over een fijne voor- en achtertuin. Ideaal voor levensgenieters en gezinnen met kinderen, maar ook voor jonge stellen, alleenstaanden en senioren is dit een prettige plek om te wonen. Knotwilgen, brede bermen en speeltuinen spelen een grote rol in deze wijk.

Verwachte planning

  • November 2019: prijsindicaties woningen bekend

    November 2019: prijsindicaties woningen bekend

  • November - December 2019: meer informatie beschikbaar

    November - December 2019: meer informatie beschikbaar

  • Eind 2019/begin 2020: start verkoop

    Eind 2019/begin 2020: start verkoop

Eind 2019/begin 2020 in verkoop

Naar verwachting start rond eind 2019 / begin 2020 de verkoop van de eerste circa 36 woningen en 5 bouwkavels. Op dit moment is er slechts nog beperkt informatie over deze woningen beschikbaar. Zodra er meer informatie beschikbaar is en de verkoop van start gaat, informeren wij hierover door middel van de nieuwsbrief. 

Circa 15 tussenwoningen

De tussenwoningen liggen verdeeld over 5 bouwblokjes. De kavelgroottes variëren van ca. 120 tot ca. 145 m2. De prijsindicatie is nog niet bekend.

Oppervlakte Woonoppervlakte ca. 120 m2. m2
Aantal 14

Circa 10 hoekwoningen

Ook de hoekwoningen hebben ruime percelen. De percelen variëren van ca. 165 tot ca. 270 m2. De indicatieve verkoopprijzen zijn nog niet bekend.

Oppervlakte Woonoppervlakte ca. 125 m2 m2
Aantal 10

Circa 14 twee-onder-één-kapwoningen

De ruime twee-onder-één-kapwoningen zijn voorzien van een garage. De kavels variëren van ca. 250 tot ca. 350 m2. Er zijn nog geen indicatieve prijzen beschikbaar.

Oppervlakte Woonoppervlakte ca. 150 m2 m2
Aantal 6

Circa 4 patio bungalows

De bungalows hebben de hoofdslaapkamer en badkamer op de begane grond. De percelen variëren van ca. 240 tot ca. 270 m2. De circa prijzen zijn nog niet bekend.

Oppervlakte Woonoppervlakte ca. 135 m2 m2
Aantal 5

Circa 5 bouwkavels

Voor wie graag zelf een vrijstaande woning wil bouwen, zijn er straks bouwkavels beschikbaar. De kavelgrootte zijn vanaf ca. 450 tot ca. 750 m2. De prijsindicaties zijn nog niet bekend.

Oppervlakte Kavelgrootte: ca. 450-750 m2 m2
Aantal 5

Circa 2 vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen zijn voorzien van een garage en liggen op een perceel van ca. 390 of ca. 740 m2. De prijsindicaties zijn nog niet beschikbaar.

Oppervlakte Woonoppervlakte ca. 160 m2 m2
Aantal 2

Wil je niets missen over dit project?

Schrijf je in
Groen wonen

Groen wonen

Natuurlijk willen we jou een zo comfortabel mogelijke thuis aanbieden. Een plek waar je leuk en gezellig samenwoont of je kinderen laat spelen en opgroeien. Als je op zoek bent naar rust en ruimte voor jou en je gezin, ben je hier aan het goede adres. Je woont ontspannen door de ruime opzet. Voor de kinderen zijn er veel plekken om te spelen met groen en water. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe