bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject WIECK

WIECK is een nieuwbouwproject met een dorps karakter waar we binnenkort starten met een nieuwe fase. Deze nieuwe fase bestaat uit 34 woningen en 8 bouwkavels van de in totaal 70 woningen die in WIECK gerealiseerd gaan worden. Het nieuwbouwproject omvat diverse woningtypes en bouwkavels. Voor ieder wat wils dus!

Woningaanbod

Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor die woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. 

Het project kenmerkt zich door een landelijke sfeer, geïnspireerd op de boerderijen die in de omgeving te vinden zijn. In deze nieuwe wijk zie je veel karakteristieke Valburgse elementen terug. Bijzonder is dat je in de hele wijk altijd zicht hebt op één van de typerende elementen van Valburg: de molen Nieuw Leven, de kerktoren of het prachtige landschap.

Alle nieuwbouwwoningen beschikken over een fijne voor- en achtertuin. Ideaal voor levensgenieters en gezinnen met kinderen, maar ook voor jonge stellen, alleenstaanden en senioren is dit een prettige plek om te wonen. Knotwilgen, brede bermen en speeltuinen spelen een grote rol in deze wijk.

Verwachte planning

  • Week 36 2020: start bouwrijp maken

    Week 36 2020: start bouwrijp maken

  • December 2020: Ambitie start bouw

    December 2020: Ambitie start bouw

  • Verwachte oplevering: één jaar bouwtijd

    Verwachte oplevering: één jaar bouwtijd

Bekijk de diverse woningen types

Klik hier

Inschrijven op jouw favoriete bouwnummer?

Dat kan hier!
Groen wonen

Groen wonen

Natuurlijk willen we jou een zo comfortabel mogelijke thuis aanbieden. Een plek waar je leuk en gezellig samenwoont of je kinderen laat spelen en opgroeien. Als je op zoek bent naar rust en ruimte voor jou en je gezin, ben je hier aan het goede adres. Je woont ontspannen door de ruime opzet. Voor de kinderen zijn er veel plekken om te spelen met groen en water. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Belangstelling?

Belangstelling?

Geef je voorkeuren door! Voor de beschikbare woningen kun je direct kijken bij het woningaanbod van Wieck. Via jouw accountomgeving kan je jouw voorkeuren aangeven. Zodra er een woning van je opgegeven voorkeur beschikbaar voor je is, neemt de makelaar contact met je op.

Naar het woningaanbod