bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject WIECK

WIECK is een nieuwbouwproject met een dorps karakter waar we binnenkort starten met een nieuwe fase. Deze nieuwe fase bestaat uit 34 woningen en 8 bouwkavels van de in totaal 70 woningen die in WIECK gerealiseerd gaan worden. Het nieuwbouwproject omvat diverse woningtypes en bouwkavels. Voor ieder wat wils dus!

Woningaanbod

Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor die woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. 

Het project kenmerkt zich door een landelijke sfeer, geïnspireerd op de boerderijen die in de omgeving te vinden zijn. In deze nieuwe wijk zie je veel karakteristieke Valburgse elementen terug. Bijzonder is dat je in de hele wijk altijd zicht hebt op één van de typerende elementen van Valburg: de molen Nieuw Leven, de kerktoren of het prachtige landschap.

Alle nieuwbouwwoningen beschikken over een fijne voor- en achtertuin. Ideaal voor levensgenieters en gezinnen met kinderen, maar ook voor jonge stellen, alleenstaanden en senioren is dit een prettige plek om te wonen. Knotwilgen, brede bermen en speeltuinen spelen een grote rol in deze wijk.

Verwachte planning

 • Februari: woningimpressies online

  Februari: woningimpressies online

 • Eind februari: indicatieve prijzen bekend

  Eind februari: indicatieve prijzen bekend

 • Maart: definitieve woninginformatie online

  Maart: definitieve woninginformatie online

 • Donderdag 9 april: start verkoop

  Donderdag 9 april: start verkoop

In april in verkoop

Donderdag 9 april start de verkoop van de eerste 34 woningen en 8 vrije kavels. Hieronder zie je de eerste informatie over de verschillende woningtypes en de vrije kavels.

Zodra er meer beelden, prijsindicaties of andere informatie beschikbaar is en de verkoop van start gaat, informeren wij hierover door middel van de nieuwsbrief. Dus schrijf je in en ontvang alle updates direct in je inbox!  

11 tussenwoningen

De tussenwoningen liggen verdeeld over 3 bouwblokjes. De kavelgroottes variëren van ca. 124 tot ca. 145 m2. De prijsindicatie is nog niet bekend.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte Woonoppervlakte ca. 127 m2
Aantal 11

6 hoekwoningen

Ook de hoekwoningen hebben ruime percelen. De percelen variëren van ca. 192 tot ca. 232 m2. De indicatieve verkoopprijzen zijn nog niet bekend.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte Woonoppervlakte vanaf ca. 122 - 131 m2
Aantal 6

12 twee-onder-één-kapwoningen

De ruime twee-onder-één-kapwoningen zijn voorzien van een garage. De kavels variëren van ca. 255 tot ca. 450 m2. Er zijn nog geen indicatieve prijzen beschikbaar.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte Woonoppervlakte ca. 150 m2
Aantal 12

4 semi bungalows

De bungalows hebben de hoofdslaapkamer en badkamer op de begane grond. De percelen variëren van ca. 225 tot ca. 280 m2. De circa prijzen zijn nog niet bekend.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte Woonoppervlakte ca. 107 m2
Aantal 5

8 bouwkavels

Voor wie graag zelf een vrijstaande woning wil bouwen, zijn er straks bouwkavels beschikbaar. De kavelgrootte zijn vanaf ca. 590 tot ca. 770 m2. De prijsindicaties zijn nog niet bekend.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte Kavelgrootte: ca. 590-770 m2
Aantal 8

1 vrijstaande woning

De vrijstaande woning ligt op een perceel van ca. 490 m2. De prijsindicatie is nog niet beschikbaar.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte Woonoppervlakte ca. 186 m2
Aantal 1

Wil je niets missen over dit project?

Schrijf je in
Groen wonen

Groen wonen

Natuurlijk willen we jou een zo comfortabel mogelijke thuis aanbieden. Een plek waar je leuk en gezellig samenwoont of je kinderen laat spelen en opgroeien. Als je op zoek bent naar rust en ruimte voor jou en je gezin, ben je hier aan het goede adres. Je woont ontspannen door de ruime opzet. Voor de kinderen zijn er veel plekken om te spelen met groen en water. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Schrijf je in!

Schrijf je in!

Donderdag 9 april 2020 gaan de woningen in verkoop. Op de hoogte gehouden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Blijf op de hoogte