bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject WIECK

WIECK is een nieuwbouwproject met een dorps karakter, bestaande uit 34 woningen en 11 bouwkavels. In totaal worden er nog meer woningen in WIECK gerealiseerd, en zullen er nog meer bouwkavels in verkoop worden gebracht. Het nieuwbouwproject omvat diverse woningtypes, variërend van rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook is het mogelijk jouw eigen droomhuis te bouwen op een van de bouwkavels. Voor ieder wat wils dus!

Woningaanbod

Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor die woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. 

Het project kenmerkt zich door een landelijke sfeer, geïnspireerd op de boerderijen die in de omgeving te vinden zijn. In deze nieuwe wijk zie je veel karakteristieke Valburgse elementen terug. Bijzonder is dat je in de hele wijk altijd zicht hebt op één van de typerende elementen van Valburg: de molen Nieuw Leven, de kerktoren of het prachtige landschap.

Alle nieuwbouwwoningen beschikken over een fijne voor- en achtertuin. Ideaal voor levensgenieters en gezinnen met kinderen, maar ook voor jonge stellen, alleenstaanden en senioren is dit een prettige plek om te wonen. Knotwilgen, brede bermen en speeltuinen spelen een grote rol in deze wijk.

Verwachte planning

  • Week 36 2020: start bouwrijp maken

    Week 36 2020: start bouwrijp maken

  • Februari 2021: Start bouw

    Februari 2021: Start bouw

  • Verwachte oplevering: Q2 2022

    Verwachte oplevering: Q2 2022

Alle woningen zijn verkocht. 

Naar de verkochte woningen

Update

Verkocht

Verkocht

Alle woningen en bouwkavels van zijn verkocht. Er komt geen nieuw woning- of kavelaanbod meer in Wieck.