bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Kavelkaart staat online!

26 maart 2020

Staat donderdag 9 april al in jouw agenda? Dan gaan de eerste 34 woningen en 8 vrije kavels in verkoop!

De kavelkaart staat online

Je kunt nu alvast gaan bedenken welk bouwnummer jouw voorkeur heeft. De kavelkaart staat namelijk online. Hierop kun je zien hoe het plan verdeeld is, waar de verschillende types staan en hoe de openbare ruimte is ingericht. 

Maatregelen i.v.m. corona

Normaal gesproken start de verkoop van een project vaak met een start verkoopevenement. Vanwege het coronavirus (COVID-19) is besloten om dat bij WIECK niet te doen, als voorzorgsmaatregel om ieders gezondheid te waarborgen. We bieden je de volgende mogelijkheden om de brochure, prijslijst en aanvullende informatie te verkrijgen: 

  • Donderdag 9 april komt de brochure beschikbaar op de website. Hier kun je hem downloaden en digitaal bekijken. Je kan dan eventuele vragen online stellen aan ons en de makelaar. 
  • Alle vragen kun je digitaal stellen, via de chat of e-mail, maar ook telefonisch is de makelaar bereikbaar. Klik hier voor de contactgegevens.

Via de nieuwsbrief en de website houden we je uiteraard op de hoogte van de effecten die de maatregelen rondom het coronavirus hebben op het verkoopproces van WIECK. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopgesprekken met de makelaar. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je vanaf 9 april zorgeloos kunt inschrijven! 

Naar de kavelkaart