bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De eerste woningen zijn verkocht!

16 juni 2020

De eerste woningen zijn verkocht!

Na sluiting inschrijving en toewijzing hebben de makelaars al veel gesprekken gevoerd met enthousiaste optanten. De eerste kopers hebben getekend!

Door het Coronavirus leven we in een bijzondere tijd. We doen er alles aan om de verkoop van Wieck zo goed mogelijk door te laten lopen. En dat gaat eigenlijk best goed! De makelaar voert gesprekken via beeldbellen of op gepaste afstand. De eerste woningen zijn inmiddels verkocht!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Heb je belangstelling in wonen in Wieck? Er zijn nog verschillende woningtypes, zoals tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen, beschikbaar. Schrijf je in via de website voor één of meerdere woningen van je voorkeur, of neem contact op met onze makelaars. Zij vertellen je graag meer over het plan, de woningen en jouw mogelijkheden! 

Heb je jezelf al ingeschreven voor de woningen die nog onder optie staan en heb je nog niets gehoord? Je staat nog steeds ingeschreven als reservekandidaat en de makelaar neemt contact met je op als er een optie vrij komt. Je kunt altijd je voorkeuren wijzigen of uitbreiden. Dit doe je via het inschrijfformulier in je account. Lukt dit niet? Neem dan contact op met onze makelaars. 

Contactgegevens makelaar: 

Timmer en Timmer Makelaars O.G.: 0488 - 480 948

Jansen Makelaars B.V.: 0481 - 373 000

Bekijk het aanbod