bus auto fiets
Menu

Locatie WIECK

Wie voelt zich niet thuis in het Gelderse Valburg? Het authentieke dorp in de Overbetuwe biedt rust, ruimte en een kindvriendelijke omgeving waar je geniet van alles wat het leven te bieden heeft. Geniet van de natuur om je heen. Van weidevelden tot bossen en van polderlandschappen tot uitgestrekte fruitgaarden.

Over het nieuwbouwproject

In Valburg ben je omgeven door een grote hoeveelheid natuur en water. Met een ligging onder de rook van Arnhem en Nijmegen is het bruisende stadsleven eveneens dichtbij. Zo heb je de knusheid van een dorpje en de levendigheid van de stad beide binnen handbereik. Wat wil je nog meer? Voor je dagelijkse boodschappen ben je binnen no-time in het naastgelegen dorp Elst. Hou je van natuur? Ga een dagje naar de Veluwe. Of ga lekker fietsen langs één van de grote rivieren.

  • Valburg

    Valburg is een ondernemend dorp met zo’n 1700 inwoners op slechts twee kilometer afstand van Elst. Jonge kinderen kunnen er naar basisschool de St. Jacobusschool. Het dorp heeft veel Rijksmonumenten voor cultuurliefhebbers. Kerken, boerderijen, molen Nieuw Leven en landgoed De Mellard. In de weidse groene omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen.  

  • Elst

    Valburg en Elst behoren tot de gemeente Overbetuwe. In de dorpskern van Elst is van alles te beleven en jij woont daar op minder dan 10 minuten vandaan. Je vindt hier winkels, restaurants, gezellige terrasjes en voldoende supermarkten. Er zijn 2 middelbare scholen te vinden. Voldoende keuze dus voor jouw opgroeiende kinderen. Elst beschikt ook over een eigen treinstation. Hierdoor zijn de omliggende steden ook met het openbaar vervoer snel bereikbaar. 

  • Nijmegen en Arnhem

    Nijmegen en Arnhem zijn beide steden met diverse winkels, uitgaangelegenheden en horeca. Beide steden zijn door middel van goede uitvalswegen binnen 20 autominuten te bereiken. Ook met het openbaar vervoer zijn de grote steden goed bereikbaar. Beide steden hebben het gehele jaar leuke evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse en optredens in de Gelredome!

Centrale ligging

Vanuit Valburg ben je binnen no-time op een aantal leuke plekken in de omgeving. Hieronder staan een aantal voorbeelden van de afstand per fiets, auto of auto beschreven.

Naar
Elst 10 7 10
Watergoed - Valburg 8 4 9
Nijmegen 35 20 39
Arnhem 45 20 28

Hotspots in de buurt van Valburg

Wieck heeft allerlei voorzieningen binnen handbereik. Maar er zijn nog veel meer bijzonder leuke plekjes in de buurt. 

Pathé Nijmegen
1

Pathé Nijmegen

Pathé Nijmegen is een grote bioscoop met 8 zalen en een divers filmaanbod. Ook word het gebruikt als congreshal en evenementenlocatie.

Watergoed & Zanziebar
2

Watergoed & Zanziebar

Watergoed is een evenementenlocatie, restaurant en strandclub in Valburg. Er zijn diverse wateractiviteiten. Ook kun je er quad rijden, worden er allerlei bedrijfsuitjes georganiseerd en wordt deze plek als trouwlocatie gebruikt.
Bij Strandclub Watergoed geniet je op het terras aan het water van overheerlijke hapjes en drankjes.
Lekker zonnen? Of juist actief bezig zijn? Dat kan bij Zandziebar. Je vindt hier een vrij toegankelijk strand, speeleiland voor de kinderen en een kosk met terras en de verhuur van de diverse wateractiviteiten zoals SUB's, waterfietsen, kano's en kajaks. Vanaf het terras van Strandclub Watergoed kun je Zanziebar zien liggen.

Park Lingezegen
3

Park Lingezegen

Park Lingezegen in Elst is een nieuw landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen met veel ruimte voor mensen, landbouw, natuur, cultuur en water. De totale oppervlakte van Lingezegen beslaat 1700 hectare.
Het park is opgedeeld in vijf deelgebieden met elk een ‘persoonlijke’ accent. Elk jaar komt de Nijmeegse Vierdaagse ook door Park Lingezegen.

Update

Verkocht

Verkocht

Alle woningen en bouwkavels van zijn verkocht. Er komt geen nieuw woning- of kavelaanbod meer in Wieck.